​  

Maskinpark

Små og mellemstore serier og emner

Med vores maskinpark er vi i stand til at fremstille små og mellemstore emner. Maskinparken passer godt til små og mellemstore serier. Vi råder over 22 stk. ”flere aksede” CNC dreje og fræsecentre og har maskiner med op til 9 akser til simultan bearbejdning. (Mazak Integrex ST300 IV).

Vores maskinpark består hovedsageligt af Mazak og Okuma maskiner.

Store serier

Vi har dog kapacitet til store produktioner af drejede dele på vore 2 vertikale Okuma drejecentre med fuldautomatisk fremføring af råemner samt et Okuma MH4000H fræsecenter.

Produktion med robot

I sommeren 2013 igangsatte vi vores første robotcelle på et drejecenter. I dag råder vi over 6 fleksible robotanlæg. Den største robot håndterer drejeemner op til 280 kg.

Manuel afdeling

Vi har en manuel afdeling til prototypefremstilling og hurtig et-styks produktion, hvor det ikke kan svare sig at starte et CNC-center op med programmering. I denne afdeling tilbyder vi også industriservice og reparationsopgaver.

Svejse- og slibeværksted

Vi har et effektivt svejseværksted med tilhørende slibeafdeling, så vi f.eks. kan frembringe ventiler med påsvejste studse i til brug i fødevare- og farmaceutisk industri.

Mærkning/gravering

Vi råder over lasergraveringsmaskine og nåleprægningsmaskine, der kan skrive numre og logo m.v.

TripleCut A/S  |  Diskovej 6  |  7100 Vejle  |  Tlf: +45 7583 7860  |  CVR-nr.: 29789711  |  info@triplecut.com