​  

Saven er ny, og de skærer det ud… i stål: ”Hjælp, hos TripleCut søger vi flere medarbejdere”

​Hos TripleCut i Vejle, hvor man bearbejder rustfrie og legerede metaller, så de kan anvendes i fremstillingsindustrien, er aktiviteten stor. Aktivitetsniveauet er faktisk så højt, at en af savene er fuldstændig slidt op. Ro på, en ny sav er kommet til; for her holdes produktionshjulene i gang, og efterspørgslen går kun en vej, og det er opad.

Anders Hjerrild, direktør og medejer af TripleCut, fortæller: ”Vores speciale er at fremstille komponenter og valser, der er helt unikke i produktionsvirksomheder. Vi mestrer såvel store serieproduktioner som nicheordrer med en valse, der skal kunne noget helt specifikt fx i fødevareindustrien. Gennem årene har vi forfinet vores processer, og det har givet gode resultater og voksende ordretilgang. Vi har tre-holds skift i produktionen for at kunne følge med.”

Søger løbende nye kolleger på Diskovej

Og følge med, det gør maskinfabrikken på Diskovej i Vejle. Det går faktisk så godt, at man leder efter nye medarbejdere for at kunne følge med efterspørgslen. Anders fortæller: ”Vi søger løbende nye kolleger, og det budskab må gerne blive spredt; for dygtige folk hænger ikke på træerne. Der bliver heldigvis gjort et stort arbejde for at uddanne flere industriteknikere bl.a. via sammenslutningen industritekniker.nu. Det er godt, for virksomhederne får brug for teknikere med håndværksmæssig snilde, der kan arbejde i et højteknologisk produktionsmiljø i fremtiden. Det er en meget attraktiv karriere, et ungt it- eller teknikinteresseret menneske kan starte her, og det må mødre også godt vide – når alt kommer til alt, siges det jo, at det er mødrene, der bestemmer de unges fremtid,” slutter Anders med et smil.

Vil du læse mere om TripleCut, så tag et kig her.

TripleCut A/S  |  Diskovej 6  |  7100 Vejle  |  Tlf: +45 7583 7860  |  CVR-nr.: 29789711  |  info@triplecut.com